Eén met het moment

Het is een wetenschappelijk feit, door social media zijn we meer verbonden dan ooit maar tegelijkertijd voelen we ons meer alleen dan ooit. Een gezin bestaat hoofdzakelijk uit tweeverdieners. Wanneer je na je werk thuiskomt staan er nog een heleboel andere taken en verplichtingen te wachten. Met de opkomst van social media en de smartphones geraken mensen meer en meer geïsoleerd en blijft er nóg minder tijd over voor elkaar. 

Zo gelooft OriFusion dat een theemoment meer betekenis heeft dan enkel thee drinken. Het gaat om verbinding tussen mensen, een gezellig samenzijn en een gevoel van rust, dit kan je niet beleven vanaf je scherm. Het kneuzen van de ingrediënten en bereiden van de infusie zorgen ervoor dat je echt stilstaat bij het product, de handelingen en het moment. Dit is waar het bij OriFusion en ook in het leven omdraait.  Beleef het ‘nu’. Door het nu te beleven, ervaar je ook meer innerlijke rust.

Bij OriFusion is 1 portie goed voor 400 mL infusie en dus geschikt voor 2 personen. Dit is een bewuste keuze. Geniet van dit moment vol smaak en liefdevol samenzijn.